Snelle levering
3 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier
Offerte aanvragen voor print werkIk wil graag persoonlijk contact
Categorieën:
Laatste berichten

Interieurfolie

Interieurrenovatie met folie: een snelle manier om je interieur te restylen Is jouw kantoorruimte of winkel toe aan een nieuwe uitstraling? Maar heb je geen zin in een verbouwing? Met interieurfilm geef je een ruimte eenvoudig een nieuwe look. De folie kan worden aangebracht op muren, panelen en deuren, maar ook op meubels, liften en […]
Lees meer

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor jouw visuele communicatie.De Inhaker is een staander die op heel veel manieren kan worden ingezet. Stand-alone of meerdere gecombineerd.Deze slimme staander maakt het mogelijk […]
Lees meer
1 2 3 6

Backlit Film voor lichtbakken en Abri's

Backlit film

Backlit film is met name zeer geschikt om een afbeelding van achteren te belichten in bijvoorbeeld een lichtbak. Dit materiaal van hoge kwaliteit is hiervoor speciaal ontwikkeld.

Heeft u een lichtbak en wilt u geen dure lichtbakplaten kopen? Wilt u uw reclame-uiting regelmatig wijzigen, of wilt u een poster in een verlichte Abri hangen?
Dan heeft u een topkwaliteit materiaal nodig dat het kunstlicht van achteren doorlaat schijnen: BackLit Film, ook wel Backlit polyester genoemd.

Backlit polyesterfilm is een filmsoort van een zeer hoge kwaliteit, die op uw afdrukken een hoge kleurdichtheid en prachtig verzadigde kleuren laat zien. Onze grootformaat printers zijn uitermate geschikt om uw prachtige afbeeldingen of reclame-uitingen op deze film te printen.

Backlit film voordelen

  • Lichtdoorlatend
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Voor lichtbakken met kliksysteem
  • 215 micron dikte
  • Briljante kleurweergave
  • Vuilafstotende werking
  • Deze backlit films weerstaan blootstelling aan UV-licht, vocht en temperatuurwisselingen.
blueback papier printen bij print shop
Persoonlijke hulp
Gewoon aanleveren
Offerte aanvragen
map-markerphone-squareenvelopeapartmentheartstarleafrocket