Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Bouwtekeningen printen in kleur

Bouwtekeningen printen?

Kies voor kleur!

Tegenwoordig kunnen bouwtekeningen natuurlijk ook in kleur worden geprint.

Print mogelijkheden voor bouwtekeningen

Daarnaast kan een print door de mogelijkheid om verschillende te gebruiken materialen perfect op uw wensen worden afgestemd, zoals uw landkaart op Tyvek of uw full-color foto op linnen-papier (canvas). Of denk aan jouw gepersonaliseerde reclame-biljet. Informeer naar de mogelijkheden, onze medewerkers weten er alles van.

Verschillende materialen printen voor bouwtekeningen

Voor het printen en/of dus plotten van deze CAD tekeningen hebben we meerdere razendsnelle printers: de eerste grootformaat TonerPearl kleurenprinter ter wereld. We kunnen jouw tekeningen digitaal verwerken, maar ook scannen. Daarnaast kunnen we ze gevouwen of gerold aanleveren. Ook kunnen we de scan, het digitale bestand naar jou mailen.
Geschikt voor vele applicaties, van CAD en GIS tot en met full-color posters. De prints op normaal papier zijn direct droog, gereed voor gebruik en vouwbaar.

Gespecialiseerd in bouwtekeningen

Bouwtekeningen /CAD tekeningen printen is onze dagelijkse bezigheid en daardoor onze specialiteit. Bouwtekeningen of Cad tekeningen printen, werd vroeger plotten genoemd.

Speciale printers voor bouwtekeningen

Een schema of bouwtekening die voorzien is van kleur-elementen is overzichtelijker en wordt sneller goedgekeurd in bouw- en ontwikkelingstrajecten. Daarnaast is het erg praktisch om specifieke elementen in een bouwtekening uit te lichten door in kleur te printen. Je kan bijvoorbeeld een tekening combineren met grafisch werk.

Voor digitale bestanden geldt het volgende

Voor digitale bestanden geldt het volgende

Lever indien mogelijk uw tekeningen omkaderd aan en zorg dat het kader ongeveer een centimeter binnen het te printen papierformaat past.

Een bestand kan worden aangeleverd als PDF.

Autocad bestand aanleveren

Het heeft de voorkeur als u bij uw autocad bestand een bestand met peninstellingen levert.

Houdt u er met uw peninstellingen rekening mee of uw tekening in grijswaarden of in kleur moet worden afgedrukt?

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket