Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Bouwtekeningen zwart-wit printen

In de loop van de jaren is er veel veranderd. Voor het kopiëren, scannen (digitaliseren) en/of printen van bouwtekeningen hebben we tegenwoordig op al onze vestigingen zeer snelle en hoogwaardige productieprinters.

Laat jouw bouwtekening in kwaliteit printen bij Cito Dartli.

Voor digitale bestanden geldt het volgende

Voor digitale bestanden geldt het volgende

Lever indien mogelijk uw tekeningen omkaderd aan en zorg dat het kader ongeveer een centimeter binnen het te printen papierformaat past.

Een bestand kan worden aangeleverd als PDF.

Autocad bestand aanleveren

Het heeft de voorkeur als u bij uw autocad bestand een bestand met peninstellingen levert.

Houdt u er met uw peninstellingen rekening mee of uw tekening in grijswaarden of in kleur moet worden afgedrukt?

Bouwtekeningen in groot formaat

Onze colorwaves combineren snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met deze grootformaat printer en met ons ervaren personeel, kunnen we jouw originelen, digitaal en analoog, snel en vakkundig reproduceren. Jouw tekeningen worden gerold of gevouwen naar A4 geleverd, de keus is aan jou.

Bouwtekeningen snel geprint

Supersnel A0 prints printen en kopiëren, van A4 tot A0 scannen, digitaliseren (aanleggen digitaal archief), AutoCAD plotten, verschalen van 25% tot 400%
positief <=> negatief spiegelen.

Met zorg printen

Natuurlijk behandelen wij al uw originelen en de output met de zorg die u al jaren van ons gewend bent. Wilt u dat we uw werk komen halen en brengen, dan kan dat. Cito Dartli beschikt over een eigen bezorgservice. Heel vaak doen we dat gratis.

Korte levertijden

De levertijden zijn bij ons kort tot zeer kort. Afhankelijk van het aantal en de exacte toepassing, krijg je het eindproduct doorgaans dezelfde dag retour. Uiteraard kan je jouw bouwtekeningen en afdrukken ook komen halen, je bent welkom! Wil je ze per post verstuurd hebben? Ook dat kunnen we voor jou verzorgen.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket