Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Kanaalplaat

Kanaalplaat, eenvoudig en voordelig.

Cito Dartli levert weerbestendige en recyclebare posters geprint op kanaalplaat.

Kanaalplaat of polyprop is een dubbelwandig kunststof materiaal. In het materiaal (met een dikte van 3,5mm) zitten kanalen, vandaar de naam.

Kanaalplaat in alle gangbare formaten

Leverbaar in alle gangbare formaten tot 1,22x2,5meter. De platen worden rechtstreeks full color bedrukt, enkelzijdig of dubbelzijdig.

Kanaalplaat is kostenbesparend

Spaar tijd en geld met prints op kanaalplaat! Moeilijk plakken of extra draagmateriaal komt te vervallen en de platen zijn in een handomdraai te bevestigen. Het materiaal is stevig en scheurvast, de inkten UV bestendig, gewoon ideaal voor uw buitenreclame, instore communicatie, presentaties.

Communicatiemiddel

Ideaal als communicatie middel, denk aan een raambord of een plafondhanger. Bekend als toepassing ijn de uithang- of makelaarsborden.

Ook wordt het buiten vaak toegepast voor sandwichborden rondom palen. Ook wel lantaarnpaalborden genoemd.

Flexibel kanaalplaat

Het is licht (650 gr./m²) in gewicht en flexibel.. Bovendien is het makkelijk snijden en perforeren. Het materiaal is makkelijk vouwbaar en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Kanaalplaat is milieuvriendelijk!

Daarnaast is het een voordeel dat het volledig recyclebaar is. Kanaalplaat is vrijwel onbreekbaar door de buigzaamheid, heeft een hoge temperatuurbestendigheid en is B1-gecertificeerd.

• Recyclebaar, licht in gewicht en vochtbestendig

• Flexibel en vouwbaar

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket