Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Behang

Een levensgrote afbeelding op hoogwaardig fotobehang printen?

Dat kan. Ontwerp gepersonaliseerd behang voor elke wand, in verschillende afmetingen, met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding in lijn met uw de communicatiestrategie.

Ons (foto)behang is een populaire vorm van muurdecoratie. Het is een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren naar een geheel nieuwe look.

Bestanden aanleveren voor behang

Op behang met een papieren rug wordt het behang zelf voorzien van lijm, bij de overige behangsoorten wordt de muur ingelijmd.

We adviseren om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Let hier dus op bij je opmaak. Is je wand 6,95 m lang? Geef dan bijvoorbeeld 7 m door. Geef bij het bestellen de breedte plus de hoogte van de wand op en upload daarna een afbeelding of patroon. Wij delen het bestand vervolgens op in de door jou gekozen baanbreedte van 53, 70 of 80 cm. Zo hoef je niet meer de bestanden zelf op te delen en sluiten de banen perfect aan bij het

Soorten behang

Zelfklevend Fototex behang polyester

Als u op zoek bent naar een zelfklevende behang (met een grijze rug) die binnen en buiten werkt, zoek dan niet verder! Door een speciale coating biedt dit polyester behang een prachtige kleurenreproductie, korte droogtijden en zelfs een korte termijn vochtbestendigheid.

Het is ook kreukvrij, zelfs na langdurige opslag zodat uw afbeeldingen er op hun best uit blijven zien. De baanbreedte is maximaal 127cm, gebruikelijk zijn banen tussen de 60cm en 120cm.

Vinyl behang met textielrug

Naast zelfkelvend behang kunt u ook kiezen voor in te lijmen behang. Digimura vinylbehang heeft een textielrug. De chique linnen textuur geeft een tijdloze uitstraling aan elk interieur. Dit veelzijdige behang is perfect geschikt voor een breed scala aan gedrukte ontwerpen zonder de eigen impact van de afbeeldingen te verminderen. Ideaal voor een scala aan interieurs.
Het behang is te leveren tot een breedte van 130cm.
Uiteraard leveren we naast het geprinte behang ook de bijbehorende behanglijm.

Laat uw behang ontwerpen door ons

U wilt graag een persoonlijk behang. Met uw logo, die mooie foto of ander ontwerp om een unieke muur te creëren. Onze ontwerpstudio kan u helpen met het maken van een ontwerp. Hiermee heeft u uw eigen behang dat u nergens anders vindt.

Meer informatie over onze ontwerp studio vindt u hier.

Laat Cito Dartli uw behang plakken

Cito Dartli beschikt over haar eigen montage afdeling. Wij kunnen uw behang voor u opplakken. We geven daarbij graag advies in het te gebruiken materiaal. Elke muur heeft zijn eigen specificaties.

Meer informatie over onze montageservice vindt u hier.

Behangelcirkels

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven

Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe look te geven? En wil je liever niet een complete muur behangen? Behangcirkels zijn daar heel geschikt voor. Met onze stevige behangcirkels kun je een ruimte in huis een compleet andere sfeer geven. Denk bijvoorbeeld aan eigen foto, een mooie print of een bijzondere quote. En dan ook nog in jouw eigen gekozen formaat!

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket