Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven

Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe look te geven? En wil je liever niet een complete muur behangen? Behangcirkels zijn daar heel geschikt voor. Met onze stevige behangcirkels kun je een ruimte in huis een compleet andere sfeer geven. Denk bijvoorbeeld aan eigen foto, een mooie print of een bijzondere quote. En dan ook nog in jouw eigen gekozen formaat!

Onze behangcirkels zijn gemaakt van behang. Je kunt de cirkel makkelijk over schilderwerk of al bestaand behang in een ruimte plakken. Je brengt een behangcirkel eenvoudig op de muur aan met behanglijm. Daarnaast is een behangcirkel een voordelige manier om direct een blikvanger in bijvoorbeeld je slaapkamer of kantoorruimte aan te brengen, omdat de cirkels voordelig geprijsd zijn.

De cirkels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Heb je zelf een print of foto uitgekozen? Dan maken wij voor jou een uitsnede naar wens. Zo past de cirkel altijd perfect op de plek waar jij het hebben wilt. Natuurlijk kunnen wij je ook helpen bij het maken van een tof design. Onze grafische vormgevers maken de cirkel dan speciaal voor jou op. Haal bijvoorbeeld kunst in huis en kies voor een behangcirkel met het werk van een Hollandse meester, of ga voor een rustiger uitstraling met een foto van een landschap. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een behangcirkel? Die kun je hier opvragen. Aan de hand van jouw wensen en de grootte van de cirkel berekenen wij een prijs. 

Persoonlijke hulp
Gewoon aanleveren
Offerte aanvragen
apartmentheartstarleafrocket