Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Magneetfolie en ijzerhoudende folie

Ben je op zoek naar geschikt materiaal om bijvoorbeeld reclame te kunnen maken?

Dan is magneetfolie van Cito Dartli zeer geschikt!

Wij bedrukken tegenwoordig magneetfolie snel, voordelig en professioneel. Magneetfolie geeft een strakke, professionele en stijlvolle uitstraling.

Zelfklevende magneetfolie

Zelfklevende magneet folie wordt met of zonder print gebruikt om een wand magnetische te maken, waar na er makkelijk met ijzerhoudende folie een wisselend beeld op gehecht kan worden.

IJzerhoudende folie

IJzerhoudende folie, zelfklevend maakt je oppervlaktes ijzerhoudend om daar vervolgens magneten of magneetfolie aan te kleven. De folie heeft een sterke lijmlaag en kun je makkelijk ergens op plakken.

• Plak deze ijzerfolie bv. op hout, kast, paneel, deur of muur etc. en kleef hier vervolgens makkelijk magneten of magneetfolie tegen aan.

• Maak hiermee makkelijk elke ondergrond ijzerhoudend. Magneten kleven aan deze folie

• Contour te snijden in elke vorm met onze freesmachine

• Kleur: voorzijde: antraciet | achterzijde: lijmlaag, om de folie ergens op te plakken

• Printbaar

Ook op ijzerhoudende (ferro) folie kunnen we uw afbeelding of artwork printen.

Zowel de ijzerhoudende folie en de magneetfolie zijn met of zonder print te bestellen. En beide zijn met of zonder zelfklevende lijmlaag te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van magneetfolie?

Magneetfolie heeft meer voordelen dan je zou denken. Het materiaal is bijvoorbeeld zeer eenvoudig aan te brengen, vervangbaar binnen enkele seconden, in groot en klein formaat beschikbaar, een duurzame keuze omdat het herbruikbaar is en tot slot kun je bij ons een geheel eigen ontwerp aanleveren.

Wat is magneetfolie?

Het materiaal magneetfolie is simpelweg een dun flexibel materiaal dat zich magnetisch hecht aan metalen ondergronden. Magneetfolie biedt voor bedrijven veel mogelijkheden. Het materiaal is namelijk eenvoudig aan te brengen, geen lijm nodig, alleen een ijzeren ondergrond. Magneetfolie is er in verschillende diktes afhankelijk van de toepassing.

• Voertuigreclame

• Wandreclame

• Magneetwand

• Magneetsticker

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket