Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Vloerstickers printen

Een van de vele vormen van reclame zijn vloerstickers. Vloerreclame valt ontzettend op en is dus een ideale manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen.
Vloerstickers zijn een origineel en opvallend product ter ondersteuning van uw winkelacties, productpresentatie, beursactie of voor andere vormen van reclame.
Laat bij Cito Dartli prachtige vloerstickers printen voor uw reclameboodschap op de vloer. De ideale eyecatcher voor in de winkel!

Vloerstickers niet geschikt voor buitengebruik

De vloerstickers zijn niet geschikt voor buitengebruik of gebruik op een oneffen ondergrond. Verder zit er onder de sticker een speciale lijm, waardoor deze makkelijk te verwijderen is zonder dat er lijmresten achterblijven.

Tevens zijn de stickers niet doorschijnend

Hulp bij vloerstickers printen

Voor contour snijden, dient het bestand worden aangeleverd volgens de aanleverspecificaties, vraag hier gerust naar, wij helpen u er graag mee.

Let op bij het gebruik van deze stickers op marmeren en natuurstenen vloeren, deze vloeren kunnen namelijk snel een kleurverschil vertonen. 

Het formaat van de sticker kan maximaal 122 cm breed zijn en oneindig in de lengte. 

Specificaties vloerstickers

  • 3 – 6 maanden houdbaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Antislip laag
  • Antikras laag
  • Geen lijmresten

Vloersticker printen met antislip laag

U kunt bij Citodartli jouw vloersticker in contour laten uitsnijden. Dit maakt de vloersticker extra origineel. De sticker wordt dan precies uitgesneden naar jouw wens. De vloerstickers zijn voorzien van een speciale antislip laag, zodat mensen niet zullen uitglijden. De stickers zijn voornamelijk voor binnen gebruik.

Ze hebben een garantie van drie tot zes maanden, dus je hebt lang plezier van de stickers. Onze slijtvaste zelfklevende vloerstickers zijn heel duurzaam en makkelijk schoon te houden. Ook de bedrukking kan volledig naar jouw wens, de stickers kunnen full color bedrukt worden.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket