Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Digitaliseren

Wat is het zakenleven nog zonder digitaliseren? Communicatie, beeld, data-uitwisseling, vrijwel alles gaat tegenwoordig digitaal.

Een digitaal bestand

Jouw bouwtekeningen, foto’s, archief, alles kan worden omgezet naar een digitaal bestand. Van belang is de zorgvuldigheid waarmee dat gebeurt. Daarin kan je natuurlijk op Dartli rekenen. Jarenlange ervaring met andermans documenten heeft ons uiterst zorgvuldig en zorgzaam gemaakt.

Ook voorzien wij uw documenten van de door u gewenste codering. Zo vindt u alles makkelijk terug.

Omzetten naar digitaal bestand

We kunnen uw document vervolgens branden op CD of DVD, op een USB-stick zetten of naar u mailen als PDF-bestand. De keus is aan u.

Kwaliteit controle van print bestanden

Variabelen zoals in- en uitvoerresolutie, raster, kleur en bruikbaarheid zijn voor ons gesneden koek. Daarnaast hebben wij een scherp oog voor de schaalbaarheid van een bestand, ofwel: tot welk uitvoerformaat een bestand goed van kwaliteit blijft.

Gespecialiseerd in het digitaliseren

Laat het aan ons over. Cito Dartli is gespecialiseerd in het digitaliseren (scannen en opslaan) van jouw analoge documenten. Niet alleen beschikken wij over de juiste kennis om originelen om te zetten naar het meest geschikte digitale bestand, ook beschikken wij over de juiste faciliteiten om dat te doen. Zo kunnen wij scannen in een veel groter formaat dan in het bedrijfsleven gebruikelijk is en meestal kunnen wij het ook veel sneller.

Speciale printers

Probleem is dat de technische ontwikkelingen veel sneller gaan dan de meeste medewerkers van een organisatie kunnen bijbenen. Bovendien worden steeds nieuwe technische eisen gesteld aan de bestanden.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket