Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Aluminium & Dibond

Het printen op aluminium creëert een eigentijdse, moderne uitstraling en wordt onder andere gebruikt als alternatief voor canvas.

Door de toepassing van verschillende achtergronden, namelijk wit, geborsteld of spiegelend, wordt het ook gebruikt voor de presentatie van kunstwerken, product presentaties of foto's met een speciaal effect.

Printen op dibond

Dibond® is een wereldwijde merknaam voor aluminium sandwichplaten, aan de voorzijde een gemoffelde dekplaat en aan de achterzijde een gemoffelde of walsmatte kant.

Het materiaal bestaat uit een kunststof kern met aan beide zijden 2 aluminiumlagen. Hierdoor ontstaat een lichtgewicht, sterke plaat verkrijgbaar in verschillende formaten.

Geschikt voor binnen en buiten

Door de bevestiging staat uw fotoproduct van de muur af waardoor een bijzonder zwevend effect ontstaat. Geschikt voor toepassing als binnen en buiten (watervast en UV-bestendig).

Dibond (wit)

Door toepassing van een witte achtergrond wordt de hoogste kwaliteit en kleurbereik gerealiseerd. De gladde, strakke witte achtergrond zorgt voor een zeer moderne uitstraling.

Geborsteld aluminium

Bij het printen worden witte delen in de foto optioneel niet geprint. Hier blijft dus de achtergrond van het basismateriaal zichtbaar. Hierdoor geeft geborsteld aluminium een moderne, strakke uitstraling.

Spiegelend aluminium

De spiegellaag is een unieke toepassing. Witte delen in de foto zullen spiegelend blijven en daardoor is het mogelijk om een bijzonder effect te realiseren. Een spiegelende achtergrond zie je veel terug in een moderne, eigentijdse inrichting. Daarnaast wordt het ook veel toegepast voor bedrijfslogo's.

Aluminium Sandwichpaneel

Een dibond paneel, ook wel een aluminium sandwichpaneel, is een kunststof plaat die uit een aantal lagen is opgebouwd. De kern is PE. De buitenzijde bestaat uit aluminium dat wordt afgewerkt met een bepaalde coating. Hierdoor wordt een heel mooi scherp en duurzaam printresultaat behaald.

Dibond toepassingen

Dibond platen worden veelal gebruikt in de reclame-industrie als reclameborden. Ook worden de platen voor interieur toepassingen gebruikt. Denk aan muurpanelen, achterewanden en fotoprints.

Spiegel dibond

Sinds kort hebben we bij Cito Dartli naast geborsteld dibond en wit dibond ook spiegelend dibond in ons assortiment.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket