Snelle levering
3 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Bedrukte doosjes

Bij Cito Dartli leveren we kartonnen bedrukte dozen en doosjes op maat.

De doosjes kunnen worden bedrukt met jouw eigen logo of ontwerp! Er heel veel mogelijkheden en doeleinden voor de doosjes.
Of het nu gaat om een klein eenvoudig doosje, een brievenbusdoos voor een mailing of om een grotere luxe doos, het is allemaal mogelijk.

Doosjes bedrukken, lamineren en contoursnijden

De dozen kunnen voor u precies naar wens gemaakt worden. Contoursnijden is het uitsnijden van een vorm langs een geprinte afbeelding, dikwijls op stickermateriaal, maar ook uit plaatmateriaal. Dit kan een simpele rechthoek of vierkant zijn, maar elke willekeurige vorm is mogelijk! Je zit niet langer vast aan rechte lijnen, maar je kan elke gewenste vorm volledig laten produceren. Dit biedt natuurlijk veel opties en kan worden gebruikt voor veel verschillende maten doosjes.

Oplages voor bedrukte doosjes

Je hoeft geen grote oplage af te nemen. Juist in kleine hoeveelheden zijn wij jouw specialist.

Bedrukte doosjes met kwaliteit

We kunnen de doosjes opleveren in verschillende oplages. Het is geen probleem als het om een klein aantal doosjes gaat. Het formaat van de dozen kan ook volledig naar jouw wens. Daarnaast zijn er allerlei soorten doosjes, zoals tasvormige doosjes,  hangdoosjes, gondeldoosjes, ladedoosjes en doosjes met een deksel. De dozen kunnen volledig en fullcolor naar uw wens beprint worden. De doosjes zien er prachtig uit door de hoge kwaliteit print.

Bedrukte doosjes voor promotiemateriaal

Het is leuk om de doosjes te gebruiken voor bijvoorbeeld promotiemateriaal, maar ook particulier zijn er manieren. Denk aan doosjes als cadeauverpakkingen, geschenkverpakkingen of uitnodigingen.

Laatste nieuws

Interieurfolie

Interieurrenovatie met folie: een snelle manier om je interieur te restylen Is jouw kantoorruimte of winkel toe aan een nieuwe uitstraling? Maar heb je geen

Lees meer ⟶

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Interieurfolie

Interieurrenovatie met folie: een snelle manier om je interieur te restylen Is jouw kantoorruimte of winkel toe aan een nieuwe uitstraling? Maar heb je geen

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket