Snelle levering
3 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier
Offerte aanvragen voor print werkIk wil graag persoonlijk contact
Categorieën:
Laatste berichten

Interieurfolie

Interieurrenovatie met folie: een snelle manier om je interieur te restylen Is jouw kantoorruimte of winkel toe aan een nieuwe uitstraling? Maar heb je geen zin in een verbouwing? Met interieurfilm geef je een ruimte eenvoudig een nieuwe look. De folie kan worden aangebracht op muren, panelen en deuren, maar ook op meubels, liften en […]
Lees meer

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor jouw visuele communicatie.De Inhaker is een staander die op heel veel manieren kan worden ingezet. Stand-alone of meerdere gecombineerd.Deze slimme staander maakt het mogelijk […]
Lees meer
1 2 3 6

Wij sign er voor ondernemend Nederland

De anderhalve meter economie is de nieuwe norm, en dat stelt ons voor een behoorlijke uitdaging, Sibon erkende signbedrijven helpen ondernemend Nederland de benodigde maatregelen te treffen zodat zij de volgende stap kunnen zetten, zodat klant en medewerker het vertrouwen houdt en zich veilig voelt.
Wij sign er voor ondernemend Nederland.


Cito Dartli is uw erkend Sibon Signbedrijf

Het zijn onoverzichtelijke tijden. Niemand kan op dit moment voorspellen wat er morgen gebeurt, maar als ondernemers kijken wij naar de oplossingen.
De economie moet zoveel mogelijk doordraaien om de continuïteit te behouden. Ook de bij SI’BON aangesloten signbedrijven zetten hun dienstverlening graag voort en blijven graag met u samenwerken, alle hygiëneregels in acht nemend.
Heeft u stickers nodig om duidelijk te maken dat ook in uw bedrijf maatregelen zijn genomen? Wij ontwerpen en maken ze.
Kunststof raampanelen nodig om de kassières te beschermen? Wij leveren maatwerk en plaatsen ze.
Ziet u het niet zitten de auto voor een belettering bij ons te brengen, prima dan wordt hij opgehaald. Ook montagewerk op locatie kan in deze tijden juist heel goed passen. Weinig tot nagenoeg geen mensen in en om het gebouw, geeft onze montagemedewerkers de ruimte om met inachtneming van alle hygiëneregels veilig en verantwoord wanden te decoreren, gevelreclame aan te brengen en bewegwijzering te plaatsen.

Wij komen met niet meer dan twee personen tegelijk, wij schudden geen handen, houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter, desinfecteren onze handen en zorgen ervoor dat de schade voor het bedrijfsleven niet groter wordt en we allemaal gewoon verder kunnen.

Wij steken graag de handen uit de mouwen. Ook nu!Persoonlijke hulp
Gewoon aanleveren
Offerte aanvragen
map-markerphone-squareenvelopeapartmentheartstarleafrocket