Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Re-Board

Re-board of Honingraatkarton of Beelite

Re-board is ontzettend licht, oersterk en milieuvriendelijk. Re-board is gemaakt van kartonnen sandwichplaten en is voor vele doeleinden geschikt.

Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van 3D-objecten, zoals meubels, tafels en stoelen.

Contoursnijden

De sandwichpanelen zijn uitermate geschikt om in elke vorm contour te snijden. Er zijn hiermee ontzettend veel toepassingen, denk bijvoorbeeld aan doosjes, verpakkingen, levensgrote poppen. Met de contoursnijder van ZUND ProCut kan Cito Dartli nu perfect op maat gesneden werk leveren. Contour snijden is het uitsnijden van een vorm langs een geprinte afbeelding.  Dit kan een simpele rechthoek of vierkant zijn, maar elke willekeurige vorm is mogelijk!

Uw flatbed printer

Het materiaal wordt altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. Re-board is enkel geschikt voor binnengebruik. Het is 6 en 10 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Re-board bestaat uit een bruine kraft kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt.

Standbouwers en winkelinrichters

Maar ook voor standbouwers en winkelinrichters is Re-board een veelgebruikt basismateriaal, in onder andere displays, vrijstaande wandjes, balies en entreepoorten. Het lage gewicht en de goede stevigheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket