Snelle levering
3 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier
Offerte aanvragen voor print werkIk wil graag persoonlijk contact
Categorieën:
Laatste berichten

Interieurfolie

Interieurrenovatie met folie: een snelle manier om je interieur te restylen Is jouw kantoorruimte of winkel toe aan een nieuwe uitstraling? Maar heb je geen zin in een verbouwing? Met interieurfilm geef je een ruimte eenvoudig een nieuwe look. De folie kan worden aangebracht op muren, panelen en deuren, maar ook op meubels, liften en […]
Lees meer

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor jouw visuele communicatie.De Inhaker is een staander die op heel veel manieren kan worden ingezet. Stand-alone of meerdere gecombineerd.Deze slimme staander maakt het mogelijk […]
Lees meer
1 2 3 6

Interieurfolie

balie voorzien van interieurfolie met houtstructuur

Interieurrenovatie met folie: een snelle manier om je interieur te restylen

Is jouw kantoorruimte of winkel toe aan een nieuwe uitstraling? Maar heb je geen zin in een verbouwing? Met interieurfilm geef je een ruimte eenvoudig een nieuwe look. De folie kan worden aangebracht op muren, panelen en deuren, maar ook op meubels, liften en bureaus. Door het gebruik van folie hoef je niet aan de slag met verf.
Bij Cito Dartli maken we gebruik van 3M DI-NOC folie en Bodaq Interior Film.
De folie is snel aan te brengen op verschillende ondergronden, zoals hout, kunststof, stof, steen en aluminium. Zo kun je in een mum van tijd een ruimte een make-over geven, zonder dat je de tijd hoeft te nemen voor een complete verbouwing. De folie is door de speciale 3M Comply Adhesive Technology snel en vrij van luchtbubbeltjes aan te brengen. Daarnaast zijn de folies van hoge kwaliteit en ook op ronde oppervlakken aan te brengen.

wand voorzien van interieurfolie

Als je op zoek bent naar het effect van natuurlijke materialen is interieurfolie perfect. De folie geeft je de look en feel van warm hout, glad metaal of stoer leer tegen een voordelige prijs. Ook is de folie erg duurzaam omdat het bestand is tegen water, vuil en slijtage. Je kunt de folie ook gemakkelijk reinigen. De folie is geschikt voor buitengebruik. Natuurlijk is het ook mogelijk om de folie te verwijden. Dit kun je doen door middel van warmte en/of stoom.
We bieden een ruim palet van verschillende designs en kleuren aan. Voor iedereen wat wils! We kunnen zo voor iedere budget een passend aanbod doen. Je kunt ervoor kiezen om zelf de folie aan te brengen, maar wij bieden ook een montageservice. Zo ben je verzekerd van een mooi resultaat.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via verkoop@citodartli.nl

een kleine selectie, hout, stof, steen
Persoonlijke hulp
Gewoon aanleveren
Offerte aanvragen
map-markerphone-squareenvelopeapartmentheartstarleafrocket