Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Display karton

Print uw reclame uiting op display karton.

Display Karton of Board is een op houtpulp-gebaseerd kernmateriaal (PEFC label) dat aan beide zijden is gelamineerd met papier en maar liefst 30% lichter is dan ‘normaal’ karton.

Bedrukte foam borden lamineren

Na het bedrukken van de foamboarden kunnen we uw afbeelding voorzien van laminaat. Laminaat geeft extra bescherming tegen krassen en beschadigingen, beschikbaar in glans en mat. Glans laminaat heeft een hoogglans uitstraling en mat laminaat heeft een matte, satijnachtige uitstraling.

Bedrukte foam borden contoursnijden

Na het printen zijn foamborden heel goed in elke gewenste vorm te snijden, rond, rechthoekig, ovaal, wat u maar wilt. Kijk ook eens hier voor de mogelijkheden.

Toepassingen: Indoor gebruik, maquette, bewegwijzering, plafondhangers, diverse POS materialen, reclameborden, displays / life-sizes / blow-ups.

Printen op foam

Onze foamborden worden direct op de plaat geprint door onze UV flatbed printers. Deze manier van foambord gebruik geeft het beste resultaat.

Foambord voor print is verkrijgbaar in 5 of 10 mm dik, zowel enkel- als dubbelzijdig te printen en heeft een zachte kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt

Plakken op foam

Uw papieren print van uw afbeelding kunnen we ook plakken op foambord. De maximale maat van het foambord is dan 100x140cm, de dikte 5cm.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket