Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Digitaal drukken

Uw klanten verwachten actuele informatie. Ze verwachten informatie die is toegespitst op hun behoeften. Hoe voldoet u aan deze vraag en houdt u bovendien de kosten in de hand?
Ons antwoord is digitaal drukken, groot en klein.

Kleinformaat drukken

Met hoogwaardige apparatuur van o.a. Xerox en Canon, produceert een team van vakmensen kleine én grote oplagen digitaal drukwerk in full-color, gepersonaliseerde mailings, boeken, brochures en (A4 3-luik) folders. Formaten van A4, of SRA3 tot 320×660 mm of zoals u wilt 55×85 mm, de mogelijkheden zijn wat dat betreft onbegrensd.

Direct na productie wordt door middel van de juiste afwerkapparatuur het digitale drukwerk tot een perfect eindproduct verwerkt, indien gewenst inclusief verdere distributie. Gemaakt door mensen met een grafische ondergrond en gevoel voor kwaliteit.

Cito Dartli is in staat om met een ontwerp- oplossing te komen welke volledig (binnen het budget) bij het imago van uw bedrijf past.

Professionele ontwerp service cito dartli
Ontwerp service cito dartli

Grootformaat drukken

De mogelijkheden op een flatbedprinter zijn ontelbaar. Zo kan er op heel veel soorten materiaal gedrukt worden. Denk bijv. aan: forex, aluminium, dibond, hout, spaanplaat, plastic. Maar ook tegels, canvas, rubber en plexiglas behoren tot de mogelijkheden. Zo hebben we onlangs geprint op deuren, stoeptegels, plafondplaten, cd's/dvd's en laptops.

De printer kan dubbelzijdig en heeft een witoptie, dwz er kan ook op donkermateriaal geprint worden, waarbij het wit ook zichtbaar wordt.

Na het printen kunnen we ook contoursnijden en frezen, dwz, het materiaal waarop geprint wordt, wordt in de door u gewenste vorm gesneden: rond, vierkant, losse letters, bijna alle vormen kunnen.

Wil je je afdruk een extra touch geven: kies dan voor een spotprint, delen van uw afdruk worden voorzien van een glanzende vernis laag.

Verschillende materialen printen

De UV bestendige inkt zorgt ervoor dat de output ook buiten toegepast kan worden. Deze inkt droogt door licht en bevat geen oplosmiddelen die belastend zijn voor het milieu. We kunnen op plaatmateriaal, maar ook vanaf de rol, denk aan canvas, papier, etc.. Het maximale formaat voor het plaatmateriaal is 2,5 meter bij 3.05 meter bij 4,8 cm dikte.

Kom langs op één van onze locaties voor persoonlijk advies

Onze printshop locaties

apartmentheartstarleafrocket