Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Rolbanner printen

Ben je op zoek naar een mooie professionele rolbanner?

Daarvoor kun je bij Cito Dartli terecht. De rolbanners bij Cito Dartli zijn snel op te zetten en compact mee te nemen, door het roll-up systeem in een aluminium cassette met een handige draagtas, die u erbij krijgt. 

Zet gemakkelijk jouw rolbanner op

Een rolbanner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Rolbanners zijn ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren.

Natuurlijk wordt de rolbanner op hoogwaardig materiaal geprint.

Rolbanners

Een rolbanner kent vele namen: rolbanner, rollup banner, roll-up banner of roll banner. Hoe dan ook: hiermee promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. De rollbanners kunnen keer op keer gebruikt worden.

Diverse modellen, formaten én materialen

Kies uit diverse formaten rolbanners passend bij de plek en ruimte. Of je nu kiest voor een variant met een breedte van 85 of 150 cm, dankzij het handige systeem en de draagtas neemt je de banner gemakkelijk mee naar elk evenement.

Basic Rolbanner

Onze basic rolbanner is er in 4 maten: 85x200, 100x200, 120x200 en 150x200cm. De rolbanner wordt gemaakt van een aluminium cassette en krasvrij PVC-Pet, 250micron/315grs met een grijze backing.

De visual kan in dit system niet vervangen worden.

Premium Rolbanner

Daarnaast kun je kiezen voor de premium rolbanner in de maten 85x200 en 150x200. Door gebruik te maken van deze cassette kun je ook alleen het visual laten vervangen en daarmee de cassette hergebruiken. 

Duurzame keuze

Ga je liever voor een PVC vrij materiaal, dan is onze duurzame rolbanner een goede keuze. Deze rolbanner wordt geprint op 280grs PVC vrij materiaal met een linnenstructuur en een witte backing. 

Al onze rolbannermaterialen hebben een B1-brandcertificaat.

Diverse rolbanner formaten

Onze rolbanners zijn er diverse formaten, van 80 tot een zeer opvallende 120cm breed en met verschillende cassettes. 

Ook kan je kiezen voor een PVC vrije variant, wel zo duurzaam.

Aandacht aan jouw geprinte rolbanner

Uiteraard geldt dat ook voor het printen van een rolbanner, Cito Dartli denkt met je mee. We beginnen niet klakkeloos met produceren, we luisteren eerst goed naar je vraag. Zoeken dan naar de juiste weg en geven de banner vervolgens de aandacht die nodig is. 

En dat maakt nu net het verschil in eindresultaat en jouw beleving. 

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket