Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Boekjes en brochures printen

Rapporten inbinden, glossy magazines printen?

Een maandelijkse verenigingskrant laten printen? Gepersonaliseerde mappen of ingebonden leesboeken?

Oftewel boekjes en brochures printen en (ook) kopiëren.

Boekjes en brochures snel geleverd

Alles met de bedoeling om u als tevreden klant de deur uit te laten gaan. De levertijden zijn bij ons kort tot zeer kort. Afhankelijk van het aantal en de exacte toepassing, krijgt u het eindproduct doorgaans dezelfde dag retour.

Maximaal uit brochures halen

De inhoud van een boekje wordt geprint op machines die geschikt zijn om hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Wanneer we het maximale uit de print hebben gehaald, verwerken we het vervolgens tot een boekje of brochure. Dit kan op verschillende manieren, zoals:

  • Nieten
  • Plastic of metalen
  • Ringband/Wire-o
  • Unibind
  • Vouwen en nieten
  • Squarefold
  • Discbind
  • Thermobind

De keuze van de binding

De keuze van de binding ligt uiteraard bij u. Maar voordat we starten met inbinden, adviseren wij u graag. Niet alleen kijkend naar de toepassing, maar ook rekening houdend met gewenste uitstraling.  

Boekjes en brochures printen

Voor Cito Dartli is dat allemaal geen enkel probleem. Met onze software en apparatuur kunnen we van bijna alle bestanden mooie geprinte exemplaren maken. De manier van afwerken maakt het vervolgens af. Hierbij letten we bij Cito Dartli niet alleen op de uitstraling. We letten er ook op dat de manier van binden geschikt is voor de toepassing.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket