Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Kopiëren

Gemakkelijk. Maak even een kopie. Iedereen heeft wel een kopieerapparaat en anders lukt het vaak wel met een multifunctional.

Cito Dartli maak voor jou hoge kwaliteit kopie's in alle hoeveelheden. Groot of klein.

Onze kopieermachines

Ons machinepark is veelzijdig. Natuurlijk beschikken we over A4 en A3 kopieermachines die met grote snelheid veel duplicaten in gelijkblijvende hoge kwaliteit kunnen vervaardigen. Het kan in zwart/wit, met rijke grijstinten of in schitterende kleuren. We hebben ook speciale systemen voor heel exacte kleurkopiën, bijzondere formaten en transparanten.

Kopiëren met kwaliteit

Onze teamleden beschikken over kennis, ervaring en faciliteiten om superefficiënt kopieën in alle mogelijke variaties te vervaardigen. Met een brede keuze aan formaten, papiersoorten, afwerkings- of verduurzamingstechnieken en - indien gewenst - origineel gehaald en resultaat gebracht. 

Kantoor kopieer werk

Wanneer het niet om eenvoudig kantoor kopieer werk gaat, vormt het zelf vervaardigen van kopieën een grote valkuil van inefficiëntie voor ondernemingen. Niet opgeleide medewerkers staan soms uren met rode konen te experimenteren met kopiëren tot het juiste resultaat bereikt is.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket