Snelle levering
3 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier
Offerte aanvragen voor print werkIk wil graag persoonlijk contact
Categorieën:
Laatste berichten

Interieurfolie

Interieurrenovatie met folie: een snelle manier om je interieur te restylen Is jouw kantoorruimte of winkel toe aan een nieuwe uitstraling? Maar heb je geen zin in een verbouwing? Met interieurfilm geef je een ruimte eenvoudig een nieuwe look. De folie kan worden aangebracht op muren, panelen en deuren, maar ook op meubels, liften en […]
Lees meer

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de Inhaker van ongekende grafische mogelijkheden voor jouw visuele communicatie.De Inhaker is een staander die op heel veel manieren kan worden ingezet. Stand-alone of meerdere gecombineerd.Deze slimme staander maakt het mogelijk […]
Lees meer
1 2 3 6

Car Wrapping

Carwrapping: laat je auto of bedrijfswagen opvallen met een mooie print!

Het wrappen van een auto, ook wel carwrapping genoemd, is het inpakken van een auto met een folie van hoge kwaliteit.

De wrap wordt gemaakt van vinyl en kan uit één kleur bestaan, maar je kunt ook een full-colour print op de vinyl-laag laten maken. Daarnaast kun je kiezen voor losse belettering. Carwrapping is een goed én goedkoop alternatief voor het spuiten van een auto. Ook is een wrap makkelijk te verwijderen en tast het de lak van de auto niet aan, mede dankzij de UV-werende laag in het vinyl. Zo kun je dus na een periode zonder moeite een nieuwe wrap plaatsen.

Opvallend reclame maken met je auto

Als je op zoek bent naar een goede manier om reclame te maken, dan is carwrapping ideaal. Je kunt op de wrap een foto laten printen, maar het is ook mogelijk om alleen letters te maken. Alle maten zijn mogelijk en wij helpen je graag met het ontwerp. Wil je maar een deel van de auto in laten pakken? Ook dat is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een print op de motorkap of op het dak. Er is keuze tussen glans- of matlaminaat en keuze uit verschillende kleuren. Zelfs goud, zilver of metallic behoren tot de mogelijkheden!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Heb je al een ontwerp, of kunnen we je daarmee helpen? Neem contact met ons. Wij helpen je graag verder.

Persoonlijke hulp
Gewoon aanleveren
Offerte aanvragen
map-markerphone-squareenvelopeapartmentheartstarleafrocket