Snelle levering
3 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier
Offerte aanvragen voor print werkIk wil graag persoonlijk contact
Categorieën:
Laatste berichten

Wij sign er voor ondernemend Nederland

blank
De anderhalve meter economie is de nieuwe norm. Sibon erkende signbedrijven helpen ondernemend Nederland. Cito Dartli is uw erkend signbedrijf,
Lees meer

Covid19

blank
Bij Cito Dartli kunt u terecht voor al uw beschermende en beveiligingsartikelen i.v.m. het corona virus.
Lees meer

Car Wrapping

blank

Carwrapping: laat je auto of bedrijfswagen opvallen met een mooie print!

Het wrappen van een auto, ook wel carwrapping genoemd, is het inpakken van een auto met een folie van hoge kwaliteit.

De wrap wordt gemaakt van vinyl en kan uit één kleur bestaan, maar je kunt ook een full-colour print op de vinyl-laag laten maken. Daarnaast kun je kiezen voor losse belettering. Carwrapping is een goed én goedkoop alternatief voor het spuiten van een auto. Ook is een wrap makkelijk te verwijderen en tast het de lak van de auto niet aan, mede dankzij de UV-werende laag in het vinyl. Zo kun je dus na een periode zonder moeite een nieuwe wrap plaatsen.

Opvallend reclame maken met je auto

Als je op zoek bent naar een goede manier om reclame te maken, dan is carwrapping ideaal. Je kunt op de wrap een foto laten printen, maar het is ook mogelijk om alleen letters te maken. Alle maten zijn mogelijk en wij helpen je graag met het ontwerp. Wil je maar een deel van de auto in laten pakken? Ook dat is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een print op de motorkap of op het dak. Er is keuze tussen glans- of matlaminaat en keuze uit verschillende kleuren. Zelfs goud, zilver of metallic behoren tot de mogelijkheden!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Heb je al een ontwerp, of kunnen we je daarmee helpen? Neem contact met ons. Wij helpen je graag verder.

Persoonlijke hulp
Gewoon aanleveren
Offerte aanvragen
map-markerphone-squareenvelopeapartmentheartstarleafrocket