Snelle levering
3 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier
Offerte aanvragen voor print werkIk wil graag persoonlijk contact
Categorieën:
Laatste berichten

Behangcirkel

blank
Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe look te geven? En wil je liever niet een complete muur behangen? Behangcirkels zijn daar heel geschikt voor. Met onze stevige behangcirkels kun je een ruimte in huis een compleet […]
Lees meer

Wij sign er voor ondernemend Nederland

blank
De anderhalve meter economie is de nieuwe norm. Sibon erkende signbedrijven helpen ondernemend Nederland. Cito Dartli is uw erkend signbedrijf,
Lees meer

Meer dan alleen print

blank

Natuurlijk speelt print een grote rol bij Dartli Print & Repro. We kunnen op allerlei materialen printen, zoals papier, forex, reboard, foam, plexiglas, canvas en hout. Daarnaast bieden we ook allerlei formaten aan. Maar wist je dat we onze klanten meer bieden dan alleen 'een print'?

We zijn trots op onze volledige klantenservice. Bij Dartli helpen we je graag van A tot Z: beginnend bij een concept, eindigend bij bezorging aan de deur. Hoe we dat doen? Door met je mee te denken. Wij hebben een veelzijdige service, waardoor we je op allerlei vlakken kunnen helpen. Dit start bij het begin: de ontwerpfase. Het grafische design tot en met de bezorging kun je door ons laten verzorgen. Maar dat is nog niet alles. We bieden nog veel meer:

Je kunt bij ons terecht als je al precies weet wat je wil, maar ook als je misschien niet zo thuis bent in de printwereld. We bieden je dan een passend advies, zodat je product er zo goed mogelijk uit komt te zien. Je bent dan ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen in Amersfoort of Amsterdam. Je kunt dan de materialen die we aanbieden zien, of meekijken bij het grafische proces. Ook kun je contact opnemen via deze pagina!

Persoonlijke hulp
Gewoon aanleveren
Offerte aanvragen
map-markerphone-squareenvelopeapartmentheartstarleafrocket