Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Kopiëren & printen

Kopiëren

Kopiëren is een vak. Doe je het niet goed, dan kost het veel geld. Uitbesteden bij Cito Dartli is vaak goedkoper, meestal beter en altijd gemakkelijker. Dat is Cito Dartli.

Printen

Waarom ruimte-innemende dure printers in huis nemen? U kunt het printen makkelijk uitbesteden. Cito Dartli is al jaren dé partij als het gaat om betaalbaar en zorgvuldig printen.

Zwart-wit kleinformaat

Haarscherpe documenten worden in een rap tempo geproduceerd. Laat ons uw documenten beheren en profiteer van de voordelen.

Wij printen o.a.:

  • Brochures, catologi en prijslijsten
  • Rapporten en jaarverslagen
  • Handleidingen, technische documentatie en bestekken
  • Informatiebulletins, personeelskranten en bedrijfsbladen
  • Verenigingsbladen, schoolkranten, kerkbladen
Professionele ontwerp service cito dartli
Professionele ontwerp service cito dartli

Kleur kleinformaat

Het toenemend besef dat in kleur gedrukte documenten er niet alleen beter uitzien, maar ook beter worden gelezen, heeft er toe geleid dat in zakelijke documenten kleur meer en meer wordt toegepast. Kleurbrochures houden de aandacht van de lezer tot 82% langer vast. Uit onderzoek is gebleken dat eenvoudige kleurenbrochures de aandacht van de lezer tot 82% langer vasthoudt dan een equivalent in zwart/wit. Het zorgt voor aandacht, geeft impact en helpt mensen sneller te leren en beter te onthouden.

 

Materiaal

Bij Cito Dartli is de keuze in materialen en nabewerking groot. We printen op bijna elke ondergrond en werken dat af zoals u wilt. Bij Cito Dartli kunt u op diverse materialen en ondergronden afdrukken.

Digitaliseren

Digitaliseren, ofwel scannen, is vakwerk. Omdat kwaliteit en kleur, schaalbaarheid en bruikbaarheid kwaliteitsfactoren zijn die vooral door een scan worden bepaald. Cito Dartli is gespecialiseerd in het digitaliseren van uw analoge documenten.

Afwerken

Afwerken kan van alles inhouden. Soms eenvoudigweg oprollen en in een deugdelijke koker beschikbaar maken. Maar het kan ook gaan om vergaren, nieten, gaten boren, verlijmen, lamineren, schoonsnijden, vouwen, inbinden etc. Net wat u wilt.

Kom langs op één van onze locaties voor persoonlijk advies

Onze printshop locaties

apartmentheartstarleafrocket