Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Autoreclame

Autoreclame is een effectieve en voordelige manier om uw bedrijf of product meer aandacht te geven. Van een personenauto tot de aanhanger van een bus. Belangrijk is wel dat u niet alleen gezien wordt, maar dat de reclame op uw voertuig ook van perfecte kwaliteit is en op de juiste manier is bevestigd.

Containers, kranen, heftrucks en boten beplakken

Niet alleen uw bedrijfswagens, maar ook containerskranenheftrucks, boten en al uw andere materieel kunnen wij vakkundig beplakken met de meest hoogwaardige materialen. Een blijvend mooi resultaat en veel voordeliger dan het laten spuiten van uw materieel. Bovendien kunt u deze uitingen bij vervanging en verkoop eenvoudig weer laten verwijderen.

Scooter & motor belettering

Maak van uw brommer, scooter of motor een persoonlijk vervoersmiddel of rijdend promotieobject. Net als bij auto’s of andere voertuigen beletteren wij uw voertuig met duurzame folies.

Autobelettering

Autobelettering is dé manier om uw bedrijfswagens en andere voertuigen een herkenbare en professionele uitstraling te geven. Cito Amsterdam biedt hoogwaardige belettering, doordat alles in huis wordt geproduceerd, kunnen we snel handelen. Heeft u een bestaand ontwerp, dan zullen wij dit met zorg voor u controleren en voorbereiden. Bent u nog op zoek naar de juiste vormgeving? Dan kunnen onze ontwerpers samen met u uw nieuwe autobelettering vorm geven. Met de duurzame autobelettering van Cito creëert u een rijdend visitekaartje met blijvende aandacht.

Car wrapping

De nieuwste trend is carwrappen het volledig beplakken of inpakken van voertuigen met speciaal hiervoor ontwikkelde folies. Met carwrapping tovert u uw auto om tot een groot promotieobject.

Het spuiten van voertuigen is erg kostbaar en kost veel tijd in tegendeel tot het wrappen. Een auto wrap kan gemakkelijk en schadeloos verwijderd worden. Tevens kunt u gewoon gebruik maken van de wasstraat.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket