Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Flatbedprinter

Een printer die direct print op plaatmateriaal.

Deze printer print werkelijk op bijna alles. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Print impressie

Meer weten, informeer gerust naar de mogelijkheden. En bekijk even onderstaand fimpje, dat geeft een goede impressie.

Verschillende materialen printen

De UV bestendige inkt zorgt ervoor dat de output ook buiten toegepast kan worden.  Deze inkt droogt door licht en bevat geen oplosmiddelen die belastend zijn voor het milieu.We kunnen op plaatmateriaal, (deuren, plafondplaten, naamplaatjes), maar ook vanaf de rol, denk aan canvas, papier, etc.. Het maximale formaat voor het plaatmateriaal is 1,25 meter bij 2,50 meter bij 4,8 cm dikte.

Jouw gewenste print vorm

De printer kan dubbelzijdig en heeft een witoptie, dwz er kan ook op donkermateriaal geprint worden, waarbij het wit ook zichtbaar wordt.

Na het printen kunnen we ook contoursnijden en frezen, dwz, het materiaal waarop geprint wordt, wordt in de door jouw gewenste vorm gesneden: rond, vierkant, losse letters, bijna alle vormen kunnen.

Print mogelijkheden op een flatbedprinter

De print mogelijkheden op een flatbedprinter  zijn ontelbaar. Zo kan er op heel veel soorten materiaal geprint worden. Denk bijv. aan: forex, aluminium, dibond, hout, spaanplaat, plastic. Maar ook tegels, canvas, rubber en plexiglas behoren tot de mogelijkheden. Zo hebben we onlangs geprint op deuren, stoeptegels, plafondplaten, cd's/dvd's en laptops.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket