Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Grootformaat printen

Meest bekende toepassingen van grootformaat printwerk zijn posters en bouwtekeningen. Maar eigenlijk is alle print materiaal groter dan A3 tot grootformaat te rekenen.

Dan gaan er namelijk andere factoren meespelen dan die waarmee een kantoorscanner of -printer mee overweg kan.

Bijna alle vlakke materialen printen

Daarnaast kan ook op andere materialen geprint worden, denk aan forex, kanaalplaat, aluminium of dibond. Onze flatbedprinter kan op bijna alle vlakke materialen printen.

Kwaliteit grootformaat print

Na een afdruk (print) wil men het product vaak verduurzamen met een laminaat of anderszins, zodat het voor herhaald gebruik en/of voor de open lucht geschikt wordt. Maar daar wil niemand plooien of kreukels in.

Grote machines, groot printen

Groot vraagt om grote machines, maar eveneens om grote kennis van zaken en grote zorgvuldigheid. Zo is bij het scannen van grootformaat de gelijkmatigheid van de invoer van belang. Terwijl het printen op grootformaat zware eisen stelt aan de gelijkmatigheid van de printkoppen en de papierdoorvoer.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket