Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Hout

Een van de mogelijkheden bij Cito Dartli is print op hout.

Printen op natuurlijke materialen geeft elke keer weer een unieke uitstraling.

Foto op hout printen

Een leuke toepassing is een foto op multiplex, ook wel Europees populierenhout genoemd. Je foto wordt op een houten plaat geprint. Hierdoor blijft je foto of ontwerp een mooi geheel. Populieren mulitplex is een lichtkleurige houtsooort en verkrijgbaar in diverse maten en diktes.

Print op wijnkistjes

Leuk is ook printen op wijnkistjes, hiermee heeft u altijd een gepersonaliseerd, uniek en origineel cadeau voor uw relaties.

We printen fotopanelen en unieke houten fietskratjes!

Vele soorten hout

Er zijn vele soorten hout die allen een geheel ander eindresultaat geven. Van triplex beuken plaatjes tot vol eiken panelen. Ook kan je ervoor kiezen om op gebruikt hout te printen. Hout is geschikt voor presentatieborden, displays, laminaat, spaanplaat, fotolijsten, meubelplaat, alles kan. Een print op hout geeft een prachtig accent aan je interieur. De unieke effecten van dit natuurproduct zijn een originele manier om een print te laten maken.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket