Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Kartonnen pop printen

Print een levensechte kartonnen pop, een display voor jezelf (of van jezelf), voor een trouwerij, een tentoonstelling, of beursstand op re-board karton.

De displays worden gemaakt van 10mm of 18mm re-board karton. Dit is lichtgewicht en mooi stevig.

Creatief met reboard

Uit re-board karton kan nog veel meer gemaakt worden. Je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt, denk ook aan:

  • Big Heads, of een head on a stick
  • Statafels
  • Meubels
  • Dozen en kisten

Kartonnen pop: stand-in

Naast een kartonnen pop kun je ook een uitsnede laten maken, dit noemen we een stand-in of hoofd uitsnede: een stand-in is een leuke display van bijvoorbeeld een bekende artiets, het bruidspaar, je baas of een stripfiguur. Op de plaats van het hoofd wordt een uitsnede gemaakt. Door deze gaten kan je je hoofd steken en foto's maken. Ideaal voor feestjes of bedrijfsevenementen! Het standaard formaat is hierbij ook 190x80cm.

Kartonnen pop formaten

De display heeft een standaardformaat van 190x80cm. U levert de foto, wij maken een uitsnede. Andere maten zijn ook mogelijk. Al vanaf € 110,00 ex btw.

Kartonnen pop als reclame middel

Te gebruiken als leuk reclamemiddel of een ludieke actie! Zet bijvoorbeeld een kartonnen pop van Abraham voor de deur! Of laat uw klanten kennismaken met de grote baas in kartonnen vorm. Een kartonnen pop is ook een ideaal middel om een actieproduct mee aan te prijzen!

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket