Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Laptop standaard reboard

De laptop is niet meer weg te denken. Je neemt 'm makkelijk overal mee naar toe waardoor flexwerken een eitje is. Minder leuk: veel laptopgebruikers krijgen nek- en rugklachten. Hoe dat kan? Achter de laptop kijk je naar beneden waardoor er meer spanning op je nekspieren komt. Onze laptopstandaard is dé oplossing.

Gezond werken
Last van je nek of rug door het werken achter je laptop? Niet getreurd: onze laptopstandaard is dé oplossing! Deze standaard plaatst het beeldscherm hoger waardoor jij minder je nek buigt. Zo kun je toch aangenaam én gezond werken achter je laptop.

Origineel, eenvoudig, praktisch en mooi!
Deze laptopstandaard zijn licht in gewicht, overal te plaatsen en leuk om te zien. Gemaakt van 10 mm Honingraatkarton (ook wel Re-Board genoemd). En het allerleukste, je kan je eigen afbeelding, logo en of tekst erop zetten!
Vraag naar de template om je eigen ontwerp te maken, of laat ons je helpen.
De laptopstandaard is dubbelzijdig beprint. Hij wordt als twee losse delen geleverd, die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Ook makkelijk te versturen, leuk om iemand te geven.

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket