Snelle levering
2 echte print shop locaties
Persoonlijke service
Duurzaam printen
Meer dan 80 jaar ervaring
Alles voor COVID 19
Klik hier

Mok laten bedrukken

Iedereen zijn eigen mok laten bedrukken! Met een gepersonaliseerde mok wordt het veel leuker!

Geef een originele koffie mok of -beker cadeau, leuk voor elke gelegenheid én het perfecte product om jouw bedrijf te promoten!

Je kunt de beker voorzien van een mooie foto of het bedrijfslogo met pakkende slogan.

Persoonlijke koffie mok bedrukken

Gepersonaliseerde mokken zijn heel erg leuk om te krijgen en dus om te geven. Het is al mogelijk om één een mok full colour te bedrukken. Je kunt zelf bepalen wat je op de beker gedrukt wilt hebben.: een foto, tekst, slogan en/of (bedrijfs)logo.

Bedrukte jar
Naast de bedrukte koffie mok is het bij Citodartli ook mogelijk om een jar, Thee mok of Thermobeker te bedrukken.

Bedrukte mok als relatiegeschenk

Bedrukte mokken zijn uitstekend geschikt om uit te delen op beurzen of weg te geven als een relatiegeschenk. In tegenstelling tot andere promotieartikelen wordt een mok met logo ook echt meerdere keren gebruikt. Wil je jouw jarige vriendin verrassen met een persoonlijke mok of je medewerkers voorzien van een mok met naam en logo? Voor beide opties zijn we je graag van dienst met het bedrukken van de mok(ken).

Laatste nieuws

De Inhaker

Dat past altijd! De Inhaker is onze nieuwe Flexibele plug & play concept: geschikt voor elke branche, elke locatie en ieder moment Profiteer met de

Lees meer ⟶

Behangcirkel

Behangcirkels: een simpele manier om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven Ben je op zoek naar een originele manier om je muur een nieuwe

Lees meer ⟶
apartmentheartstarleafrocket